Informatie over de Wallen

Zuzana - 6/29/2021 1:58:00 PM
Informatie over de Wallen

De kans dat je al over de Wallen oftewel het Red Light District hebt gehoord, is vrij groot en de kans is groot dat alles waar is. Op de Amsterdamse Wallen zijn talloze bordelen, seksshops, musea en andere ondeugende dingen te vinden. Hoewel veel mensen tot de veronderstelling komen dat dit gebied gevaarlijk is, kan dat niet minder waar zijn, aangezien het een zeer gastvrije sfeer biedt, omdat iedereen er is om wat kinky plezier te hebben.

Huistips

Een van de beste manieren om woningen op de Wallen te vergelijken, is door verschillende boekingssites te bekijken. Aangezien het een van de grootste aanbieders in deze branche is, vindt u vaak geweldige aanbiedingen en kortingen, dus wachten is over het algemeen een goed idee. Op de huisvestingspagina van de Wallen op de site kun je verschillende hotels, hostels, woonboten en appartementen vinden. Of u nu op zoek bent naar iets met een beperkt budget of complete luxe, alle opties zijn beschikbaar.

Prostitutie op de Wallen

Iets waar Amsterdam erg trots op is, en terecht, is dat het erg vrij en tolerant is. Prostitutie, pornografie en softdrugs zijn volledig legaal en de stad omarmt ze omdat ze een van de grootste genoegens zijn die mensen kunnen ervaren. Het is veel beter om dit alles gewoon legaal te laten gebeuren dan het een criminele en gevaarlijkere route te laten nemen, wat helaas op verschillende plaatsen in de wereld gebeurt.

Natuurlijk is klassieke prostitutie nog steeds niet legaal. Het is alleen legaal als ze in hun eigen kamers zijn, die meestal rode neonlichten hebben, en dit is waar de naam Red Light District vandaan komt, aangezien er ongeveer honderden ramen zijn waar vrouwen met hun klanten werken onder deze goed- bekende lichten.

Als de naam Red Light District wordt genoemd, maken mensen vaak een fout door te denken dat er maar één Wallen is, maar er zijn in eigenlijk drie verschillende in Amsterdam. De meest populaire en meest aantrekkelijke is natuurlijk degene die zich in het centrum van de stad bevindt.

Vanaf oktober 2000 mogen prostituees die voor de ramen werken legaal werken en hun diensten aan iedereen aanbieden zonder de wet te overtreden. Tegenwoordig betalen prostituees in Nederland ook belasting, net als elke andere werknemer. Het is echter heel jammer dat er nog steeds gediscrimineerd wordt, aangezien veel mensen nog steeds neerkijken op prostituees en sommige banken zelfs weigeren hypotheken te verstrekken. Gelukkig, aangezien het tegenwoordig een advocatuur is, hebben ze steun van de overheid die probeert ervoor te zorgen dat alle prostituees toegang hebben tot medische zorg en betere arbeidsomstandigheden hebben door middel van toezichtpraktijken. Een ander ding dat de Wallen tot een van de veiligste gebieden van Amsterdam maakt, zijn de vele politieagenten en particuliere lijfwachten die ervoor zorgen dat de meisjes veilig zijn tijdens het werk.

Wanneer naar de Wallen?

Zoals je misschien al vermoedde, is de beste tijd om de Wallen te bezoeken zodra de nacht begint, want dan komt deze plek echt tot leven. Dit betekent natuurlijk niet dat je het overdag niet kunt bezoeken, maar het is gewoon niet zo aantrekkelijk als 's nachts en er zijn ook niet zoveel dingen te doen. Zodra de avond valt, gaan de rode lichten aan en lichten ze op in het prachtige kanaalwater. De actie begint meestal rond 23:00 uur op te fleuren en duurt meestal tot 3:00 uur.

Clubs en pubs op de Wallen

Ook al zijn prostitutie en andere dingen die in andere landen mogelijk illegaal zijn het hoogtepunt van de Wallen, de clubs, verschillende seksgerelateerde en niet-seksgerelateerde winkels, peepshows, stripclubs, typisch Nederlandse bruine cafés , en sekstheaters zijn ook iets dat je misschien wilt bekijken. Er zijn ook uitgebreide activiteiten die met cultuur te maken hebben, zoals het Museum van Cannabis, het Museum van Prostitutie of het Museum van Erotisme.

Als u echt wilt gaan winkelen, kunnen verschillende winkels uw interesse wekken. Als je niet snel beledigd bent, kijk dan eens naar live seksshows in theaters als Moulin Rouge (Oudezijds Achterburgwal 5-7) en Casa Rosso (OZ Achterburgwal). Peepshows kunnen in videohokjes komen, en als je nieuwsgierig bent, moet je een kijkje nemen, of beter gezegd, een kijkje nemen. Voor de avonturiers zijn er diverse interactieve shows, waarvan een mooi voorbeeld te vinden is in de Amsterdamse Banana Bar (Oudezijds Achterburgwal 37). We willen niet verklappen wat er precies gebeurt op meer avontuurlijke plekken, maar het is iets dat je zeker nooit zult vergeten. Als u op zoek bent naar fysieke goederen, zoals tijdschriften en seksartikelen, kunt u deze in verschillende winkels vinden. Wie op zoek is naar een homobar of bioscoop zal dol zijn op de Wallen, zeker als ze de Warmoesstraat bezoeken.

Attracties op de Wallen

Oude Kerkis een van de bekendste architecturale attracties in Amsterdam, maar als het gaat om de Wallen, heeft het ook een aantal geweldige attracties. Er zijn de beroemde wassenbeelden van Madame Tussauds, Body Worlds waar je ontlede menselijke lichamen kunt zien, het Rembrandthuis, de Amsterdamse kerker en verschillende andere plaatsen die je onderweg tegenkomt tijdens het bekijken van deze attracties. Als je een coffeeshop zoekt waar je wat cannabis kunt krijgen, zul je moeten zoeken naar winkels met het cannabisblad of de Jamaicaanse vlag op de voordeur, want direct reclame maken voor cannabis is verboden.

Andere architecturen die u misschien interesseren in de Wallen naast de geplaveide straten zijn de 14e-eeuwse architectuur zoals de Oude Kerk, ook bekend als de Oude Kerk, dan is er de Sint-Nicolaaskerk, het museum "Onze Lieve Heer op zolder".

Geschiedenis van de Wallen

Het is een van de oudste wijken van Amsterdam, en de architectuur is zoals het werd genoemd, meestal uit de 14e eeuw, en het is typisch Nederlands. Wandelen door deze gebieden geeft echt een ervaring op zich, en als je de ondeugende ervaringen die het biedt, meetelt, is het iets dat iedereen minstens één keer in zijn leven zou moeten bezoeken. De Wallen op zichzelf bestaat ook uit de 14e eeuw, zoals de gebouwen werden gemaakt. Het begon als een gebied waar zeelieden kwamen om te drinken en te feesten, en natuurlijk om te genieten van de meisjes. In het Nederlands wordt de Wallen "De Wallen" genoemd, wat de muren betekent, en dat komt doordat het woord "muur" een codewoord is voor "betaalde seks" om problemen met de wet te voorkomen.

Wat te doen en wat te vermijden op de Wallen

Er zijn enkele regels die je moet volgen als je op de Wallen bent. Om te beginnen moet je het maken van foto's of video's van bezette ramen vermijden, want dat is ten strengste verboden en je zou in ernstige problemen kunnen komen. In groepen gaan is aan te raden, omdat je ongewenste aandacht vermijdt, en het zal zakkenrollers gemakkelijker maken om je te targeten, waar je ook op moet letten. Hoewel softdrugs zijn toegestaan en in winkels worden verkocht, moet u geen drugs kopen bij dealers op straat, omdat u in aanraking kunt komen met de wet. Amsterdam is best een mooie stad, en haasten naar de Wallen is misschien niet het eerste wat je wilt doen. Kijk eens rond en zie wat de stad nog meer te bieden heeft.

Openbaar vervoer naar de Wallen

De Wallen worden ook wel de "Rosse Burt" genoemd, dit zijn de woorden die je wilt gebruiken als je informatie wilt vragen aan iemand op straat. De trams 4 of 14 gaan naar de tramhalte Dam, en 2, 12, 13, 17, 26 gaan naar de tramhalte Centraal Station vanaf de Wallen. Te voet naar dit gebied gaan is ook heel gemakkelijk, vooral vanuit het toeristische deel van de stad.

De kans dat je al over de Wallen of het Red Light District hebt gehoord, is vrij groot en waarschijnlijk zal alles waar zijn. Op de Amsterdamse Wallen zijn talloze bordelen, seksshops, musea en andere ondeugende dingen te vinden. Hoewel veel mensen tot de veronderstelling komen dat dit gebied gevaarlijk is, kan dat niet verder van de waarheid zijn, omdat het eigenlijk een zeer gastvrije sfeer biedt, omdat iedereen er is om wat kinky plezier te hebben.

DMCA.com Protection Status

Success