Boccaccio review

Boccaccio

Boccaccio

Welkom bij Boccaccio

Wij willen u graag een kleine indruk geven van wat onze eerste klas sexclub te bieden heeft en wat wij kunnen doen om onze gasten in hun behoefte te voorzien. 


Boccaccio is een nieuw sexclub concept. Wij kunnen uw wensen en fantasieen in vervulling laten gaan. Maar wij leveren ook de perfecte sfeer om te kunnen ontspannen en zelfs te kunnen werken! 


Ontspan eerst op één van onze terrassen, geniet van een smakelijk tussendoortje, aangevuld met een keuze uit onze uitstekende wijnkaart. Daarna kunt u aan de bar een gezellig gesprek houden met één van de 15 tot 20 aanwezige jonge dames en u samen terug trekken in een beschikbare luxueuze kamer (voorzien van airco). 


Door onze centrale ligging, vlak aan de A1, zijn wij eenvoudig te bereiken vanaf Amsterdam, Almere, Amerfoort, Utrecht en Schiphol. 

Vanuit deze steden is Sexclub Boccaccio binnen 15 à 20 minuten te bereiken. Op ons privé parkeerterrein kunt u beschut en zonder kosten parkeren.

Tevens leveren wij een Pickup-service vanuit Amsterdam, Almere, Amersfoort, Utrecht en Schiphol. 


Het is zelfs mogelijk om op onze eigen driving range af te slaan om vervolgens een heerlijke frisse duik in ons zwembad te nemen met één van de dames.

Pluspunten:
  • Zwembad
  • Golfbaan
  • Luxe omgeving
  • Schiphol pickup service
  • Mobile Support
Minpunten:
Krijg 50x meer bezoekers!
Adverteer Hier!
Koop vandaag nog een banner advertentie