Golden Time review

Golden Time

Golden Time

GoldenTime is 'n grote moderne bungalow, vrijstaand en privaat omgeven door hoge bomen. De bungalow beslaat 'n oppervlakte van zo'n 35 bij 30 meter. Terras en tuin meten zo'n 40 bij 80 meter en zijn door hoge bomen volledig aan het zicht van buitenaf onttrokken. De inrichting van de bungalow is modern met design-accenten, met veel licht en lucht. Het gehele complex is schoon, verzorgd en gelijkvloers, alleen de bios heeft 'n opstapje. De globale opzet van het complex is beschreven onder punt 5; toiletten zijn er in de kleedkamer, naast de bios en naast de receptie.


De negen kamers liggen in carrévorm rondom het atrium. Achter de bar bij kamers 1, 2 en 3 staat 'n sigarettenautomaat: het barpersoneel kan desgevraagd voor muntstukken zorgen. Naast kamer 6 is vervolgens de bios met doorlopend pornofilms, maar ook grote sportevenementen. Hier wordt geregeld door dames 'n full-service-programma afgewerkt (!).


Speciale vermelding verdienen terras en tuin van GoldenTime: van april tot oktober 'n toegevoegde waarde aan de clubfaciliteiten. Vanuit de bar kijk je door 'n groot venster op terras en tuin. Het terras is overdekt en 's-avonds verlicht; 'n geschikte plek om te eten, drinken en mensen te ontmoeten, dames zowel als medegasten.

Vanaf het terras kijk je de fraaie landschapstuin in. Vooraan op het grasveld staan de zonnestoelen, achter in de tuin zijn de BBQ-plaats, vijver en beek. Links en rechts zijn in de tuin enkele verscholen hoekjes, waar je je naar believen met je dame kunt terugtrekken. Naar keuze kun je gebruikmaken van zonnestoel, luchtmatras of simpelweg enkele handdoeken, met recht 'n echte relaxtuin. De achterkant van de tuin is 's-avonds eveneens verlicht, wat zorgt voor 'n feeërieke sfeer in de zomermaanden.

Pluspunten:
  • Mooi groot
  • Mobile Support
Minpunten:
  • Vaak heel erg druk
Krijg 50x meer bezoekers!
Adverteer Hier!
Koop vandaag nog een banner advertentie